Lokovica 20 c
3325 Šoštanj

Ženska zaščitna maska AURORA

O maski

Obrazne maske Aurora blagovne znamke Camouflage so izdelane v Sloveniji. Maske imajo dve plasti tkanine. Zunanja plast je iz svetlečega bombažnega satena, medtem ko je notranja plast iz tankega, koži prijaznega bombažnega materiala v kožni barvi. Tkanina je lahka in prijetna za nošenje.  

Prijetno nošenje omogočajo tudi ušesne zanke iz mehke okrogle elastike. 

Na eni strani maske je vezen motiv, ki ustreza vašemu osebnemu stilu. Na voljo pa so tudi maske brez vezenja ali pa v žakardnem vzorcu. 


AURORA - Barok

Dvoplastna obrazna maska Aurora  Barok ima zunanjo plast iz bombažnega satena z žakardskim baročnim vzorcem, notranjo plast pa iz tankega bombažnega poplina kožne barve. Tkanina je lahka in prijetna za nošenje.    

Poglejte izdelke...

AURORA - Clasic

Dvoplastna obrazna maska Aurora Clasic ima zunanjo plast iz bombažnega satena, notranjo plast pa iz tankega, koži prijaznega bombažnega materiala. Tkanina je lahka in prijetna za nošenje.  Na eni strani maske je vezen motiv, ki ustreza vašemu osebnemu stilu. Na voljo so tudi maske brez vezenja.  


Poglejte izdelke...

AURORA - Tribal

Dvoplastna obrazna maska Aurora Tribal ima zunanjo plast iz bombažnega satena, notranjo plast pa iz tankega, koži prijaznega bombažnega materiala. Tkanina je lahka in prijetna za nošenje. Prijetno nošenje omogočajo tudi ušesne zanke iz mehke okrogle elastike. Na eni strani ima vezen tribal motiv. 


Poglejte izdelke...

AURORA - China

Dvoplastna obrazna maska Aurora ima zunanjo plast iz bombažnega satena, notranjo plast pa iz tankega, koži prijaznega bombažnega materiala. Tkanina je lahka in prijetna za nošenje. Na eni strani maske so vezeni različni kitajski simboli. 


Poglejte izdelke...


AURORA - Clasic AURORA AURORA
AURORA - Tribal AURORA AURORA