Lokovica 20 c
3325 Šoštanj

Programi

Program Crystal

Program Crystal združuje sproščenost z eleganco.

Preberite več…

Program Corinne

Program Corinne je namenjen ženskam, ki imajo rade klasičen slog s spoščenim modnim videzom in športnim udobjem. Želite biti nekaj posebnega in pritegniti pozornost? Vnesite v vašo kuhinjo novi dizajn delovnih oblačil z dodatkom svežine in mladosti. 

Preberite več…

Program Chanelle

Si želite tudi v kuhinji videza prave dame, ki dobro ve, kako pomemben je prvi vtis, posebno kadar presenetijo nepričakovani gostje? Nič lažjega!  

Preberite več…

Program Charlotte

Preberite več…

Program Ashley

Preberite več…

Program Clarisa

Program Clarissa je namenjen sodobnim ženskam, ki želijo biti modne, kljub temu pa prisegajo na domačnost s klasičnimi vzorci in materiali.

Preberite več…

Program Greco

Program Greco je namenjen predstavnikom močnejšega spola, ki radi primejo za kuhalnico in prisegajo na športno udobje.  

Predpasnik ima zaščiten tudi zgornji del in trak okoli vratu. Spredaj ima velik žep, zadaj pa se zavezuje v pasu. 

Preberite več…

Program Gaston

Program Gaston je namenjen predstavnikom močnejšega spola, ki želijo svoje najdražje razvajati z ustvarjanjem svojih gurmanskih specialitet in imajo radi klasičen slog s sproščenim modnim videzom.  

Moški elegantni predpasnik Gaston ima samo spodnji del, dolžine malo pod kolenom in se zavezuje zadaj. Predpasnik se nosi malo pod pasom. 

Preberite več…

Program Gordon

Program Gordon je namenjen predstavnikom močnejšega spola, ki uživajo v ustvarjanju specialitet na žaru. 

Predpasnik ima zaščiten tudi zgornji del in trak okoli vratu. Spredaj ima veliko žepov, zadaj pa se zavezuje v pasu. Predpasnik ima veliko žepe za rokavico in krpe in trakove za katere se lahko zataknejo številni pripomočki, ki so potrebni pri peki na žaru. Poleg predpasnika je tudi servieta v istem vzorcu kot predpasnik in rokavica. 

Preberite več…