Lokovica 20 c
3325 Šoštanj

Ženski modni predpasniki

Modni predpasniki

Camouflage je klasičnim predpasnikom dodal tudi modni pridih. Kuhanje je čudovito in ustvarjalno, v modnih predpasnikih, ki bodo spodbujali pozitivne občutke, pa boste tudi v kuhinji izžarevali stil in eleganco. Predpasniki so oblikovno zasnovani in izdelani v podjetju Belita d.o.o. in narejeni v Sloveniji.

Program Crystal

Program Crystal združuje sproščenost z eleganco. Eleganco predstavlja šal ovratnik z globokim dekoltejem ter dolgim krilom z razporkom ali pa brez njega. Zakaj bi bile v kuhinji v dolgčasnih delovnih oblačilih, če lahko nadanete predpasnik, ki ga odlikuje edinstven stil z urbanim in elegantnim pridihom?

Poglejte izdelke…

Program Corinne

Program Corinne je namenjen ženskam, ki imajo rade klasičen slog s spoščenim modnim videzom in športnim udobjem. Želite biti nekaj posebnega in pritegniti pozornost? Vnesite v vašo kuhinjo novi dizajn delovnih oblačil z dodatkom svežine in mladosti. 

Poglejte izdelke…

Program Chanelle

Si želite tudi v kuhinji videza prave dame, ki dobro ve, kako pomemben je prvi vtis, posebno kadar presenetijo nepričakovani gostje? Nič lažjega!  

Poglejte izdelke…

Program Charlotte