Elegantna večerja s kančkom ustvarjalnosti

Glavno vlogo večerje ima seveda druženje ob dobri hrani. Pri tem pa seveda ne gre zanemariti lepo pogrnjene mize, ki še kako pripomore k dobremu razpoloženju.

Sodobni videz tega pogrinjka se meša z neskončno klasično eleganco zlate barve. Ravne linije pogrinjka zaokrožujejo elegantne linije v obliki srednjeveškega viteškega oklepa v isti barvi kot obrobni trak.

Prt Britta je barve smetane, obdelan s teflonskim premazom  in  prekriva celo mizo. V primeru politja tekočine, prt enostavno popivnamo. Na eno stran postavimo  tekač Colette, katerega površina je namenjena posodam za hrano. Pogrinjek Colette je enake oblike kot tekač v zlati barvi, dopolnjujejo ga serviete z zvezenim cvetličnim vzorcem zlate barve.

Pogrinjki so bodo usklajeni z dekoracijo mizo, kjer se je dobro držati načela manj je več. Zato postavimo na mizo enostavne krožnike in visoke gladke kozarce iz programa Eva Solo. Dodamo jedilni pribor Eva Solo, ki ima enake linije kot pogrinjek in tekač.

Od tod naprej dajmo prednost svoji domišljiji in ustvarjalni žilici. Pobrskajmo torej po omarici v dnevni sobi ali v kleti, gotovo bomo našli čisto navadno stekleno posodico za čajno svečko.  Skupaj s pecljatim kozarcem, v katerega damo namesto vina svečko, jo postavimo na manjši pladenj srebrne barve, dodamo še tri zlate bunkice za smrečico in imamo elegantno dekoracijo v času primerni srebrno zlati barvi.

Dodaj odgovor