Lokovica 20 c
3325 Šoštanj

Natur

Naravno in udobno

Kolekcijo Natur sestavljajo tekstilni izdelki v naravnih materialih kot so: bombaž, lan, konoplja, juta…. V kolekciji so na voljo tako moški kot ženski klasični in modni predpasniki.

Kdor prisega na naravno lahko dobi tudi pogrinjke in tekače iz bombaža in lanu. Za hranjenje kruha so na voljo bombažne vrečke za kruh s tanko bombažno podlogo in pa prtički za košarico s kruhom.

Vse izdelke lahko dopolnjuje bogato vezenje. 

Poglejte izdelke…

Ženski modni predpasniki

Zgornji del predpasnika predstavlja sprednji del bluze z različnimi ovratniki in dekoltejem. V pasu se zaveže s trakom, ki prosto pade čez pas. Spodnji del pa je v bistvu ovito ravno krilo, ki se zadaj zaveže s trakovi.

Poglejte izdelke…

Ženski predpasniki

Ženski predpasniki imajo različne vratne izreze in so obdelani z enojno ali dvojno obrobo v različnih barvnih kombinacijah. V enakih barvnih kombinacijah so izdelani tudi dekorativni dodatki predpasnika.  

Poglejte izdelke…

Moški predpasniki

Klasični predpasniki, ki imajo lahko zaščiten tudi zgornji del telesa li pa samo spodnji del. Žepi indrugi dodatki so v enakih ali kontrastnih barvah.  

Poglejte izdelke…

Namizna dekoracija

V kolekciji imate na voljo različne namizne dekoracije kot so prti, tekači, pogrinjki in servieti. Pogrinjki in tekači so izdelani iz tanših naravnih materialov kot so 100 % bombaž, po naročilu pa tudi iz 100 % lanu in 100 % konoplje.  

Izgled dopolnjujejo različni elementi kot so čipke in vezenje. 

Poglejte izdelke…

Vrečke za kruh

Kruh je najboljši, ko je še topel in ravnokar pečen, vendar tak ostane le kratek čas. Da bi bil čim dlje svež in užiten, pa ga je treba po peki ali nakupu v trgovini oziroma pekarni pravilno shranjevati. Peki priporočajo hranjenje v čistih platnenih ali papirnatih vrečkah.

Poglejte izdelke…

Prtički za kruh

Pri serviranju kruha v košarah za kruh ga pokrijemo z bombažnim prtičkom. Ker je kruh že narezan je glavni namen prtička to, da se narezan kruh ne osuši tako hitro. 

Poglejte izdelke…

Namizne vrečke

Pravkar pečen topel kruh lahko postrežemo v namiznih vrečkah za kruh. Vrečke so iz bombaža s spodnjim delom v obliki košarice, medtem ko je zgornji del iz tanjšega materiala, ki se zgoraj enostavno zaveže. Ko ga damo na mizo vrečko odvežemo, rob spodvihamo in vrečka se spremeni v prikupno košarico. 

Poglejte izdelke…

Nakupovalne vrečke

Glavni namen nakupovalnih vrečk je večkratna uporaba in možnost pranja. Med nakupovalnimi vrečkami bo bo našel nekaj zase, saj so različnih dimenzij in iz različnih materialov. Večina je bombažnih, lahko pa so tudi iz lana, jute … 

Poglejte izdelke…

Torbe

Torbe v kolekciji Natur so odlične za nakupovanje ali prosti čas. Manjše pa lahko služijo kot darilna vrečka. Na torbi lahko imate vezene različne vzorce, lahko pa tudi naročite vaš lasten motiv.  

Poglejte izdelke…

Mošnjički

Mošnjički so posebna oblika vrečk, ki se odpirajo in zapirajo s potegom stranskega traku ali vrvice. 

Izdelani s v različnih velikostih z možnostjo vezenja različnih vzorcev. 

Poglejte izdelke…