Lokovica 20 c
3325 Šoštanj

Marine

Ste z mislimi že na morju? Tudi če še niste, si lahko pričarate morsko vzdušje tudi v okrilju svojega doma.  

Kot samo ime pove, je vodilo kolekcije Marine morje, sonce, voda, pesek, … Zato je tudi kolekcija iz pralne tkanine v modri barvi v kombinaciji peščene in tkanine z žakardskim morskim  vzorcem, ki se lahko uporablja na obeh straneh. 

Osnovna značilnost izdelkov blagovne znamke Camouflage je združevanje različnih izdelkov v enakem stilu. Zato tudi pri kolekciji Marine lahko lahko dobite v enakem stilu predpasnike za vso družino. Na voljo je ženski modni predpasnike Corinne ali Chanelle, moški lahko dobijo predpasnik za žar v morskem stilu, ker pa je pri pečenju na žaru ponavadi prisotna celotna družina smo poskrbeli še za otroški predpasnik za žar. Mlade damice pa se bodo lahko pokazale v modnem predpasniku  Corinne za otroke. 

Poleg predpasnikov lahko dobite tudi prte, pogrinjke in tekače v enakem stilu. Manjka samo še steklenica dobrega vina, s slastjo pripravljena dobra morska riba, tiha glasba in seveda partnerjev nasmeh  v soju sveč in mesečine. Vse to je zagotovilo za nepozaben romantični večer. 

Marine – Modni predpasnik Crystal  

Elegantni predpasnik Crystal je namenjen vsem, ki so tudi v kuhinji rade lepe in elegantne. Eleganco predstavlja šal ovratnik z globokim dekoltejem ter kratkim krilom. Krilo ima na levi in desni strani všita okrasna trakova zadrge z zlatimi kovinskimi zobci, ki poudarjata moderen videz.  

Spodnji del in ovratnik sta iz pralnega materiala v temno modi barvi, medtem ko je zgornji del iz obojestranske žakardske tkanine v morskem motivu. 

Marine – Moški predpasnik za žar Greco 

Moški predpasnik Greco je namenjen predstavnikom močnejšega spola, ki uživajo v ustvarjanju svojih gurmanskih specialitet in imajo radi klasičen slog s sproščenim modnim videzom in športnim udobjem. Moški predpasnik Greco dopolnjuje ženski predpasnik Crystal, zato ima tudi enake barve.  Predpasnik ima zaščiten tudi zgornji del in se zavezuje okrog vratu s trakom, ki je po dolžini nastavljiv. V kompletu s predpasnikom sta še kuhinjski serviet in kuhinjska rokavica iz enakega materiala v enakem vzorcu. Vsi izdelki so iz temno modrega pralnega materiala v kombinaciji z žakardsko tkanino v morskem motivu in vezenim motivom sidra. 

Namizni pogrinjek Clasic Marine 

Dobrega kosila si danes skoraj ne moremo predstavljati brez lepo pogrnjene mize. V kolekciji Marine je na voljo tudi klasični pogrinjek v iz pralne žakardske tkanine v enakem morskem motivu kot vsi ostali izdelki iz kolekcije Marine. 

Namizni tekač Marine 

Pogrnjeno mizo dopolnjuje tudi namizni tekač v morskem stilu. Je iz kombinacije enobarvnega materiala in materiala z žakardskim morskim motivom. Enako kot na ostalih izdelkih je tudi na ta tekač všit trak z zlatimi kovinskimi zobci. Na sredini pa ima vezena dva velika motiva sidra. 

Tekač za hrano Marine 

Nov izdelek v kolekciji Marine je tekač za hrano. Ta tekač je ozek in nadomešča podstavek za hrano. Je iz dvojnega materiala, tako da je debelejši. Je iz enobarvne pralne tkanine v kombinaciji s tkanimo z žakardskim vzorcem z morskim motivom. TeKač je iz dveh delov, ki sta na sredini povezana z debelejšo vrvico v stilu mornarskih vozlov. 

Servieti Silver Marine 

Obvezni izdelek vsake namizne kolekcije je serviet, ki ga med jedjo položimo na kolena, da si zaščitimo oblačila. V kolekciji Marine je ta izdelek v temno modri barvi, iz tanjšega pralnega bombažnega materiala z dodatkom poliestra za lažje vzdrževanje. Serviet je zložen na način Silver z vezenim sidrom.