Kolekcija Natur

Three ears of young green barley over wooden background. Top view

Kolekcijo Natur sestavljajo predpasniki v naravnih materialih in barvah. V kolekciji so na voljo tako moški kot ženski klasični in modni predpasniki. Kdor prisega na naravno lahko dobi tudi pogrinjke in tekače iz bombaža in lanu. Za hranjenje kruha so na voljo bombažne vrečke za kruh s tanko bombažno podlogo in pa prtički za košarico s kruhom. Vsi izdelki imajo bogato vezenje.

Oglejte si izdelke v naši spletni trgovini.

Opis posameznega programa kolekcije

BEL100100107 - Natur - Vrečke za kruh - 25 x 32 cm - 01 300x300Vrečke za kruh

Kruh je najboljši, ko je še topel in ravnokar pečen, vendar tak ostane le kratek čas. Da bi bil čim dlje svež in užiten, pa ga je treba po peki ali nakupu v trgovini oziroma pekarni pravilno shranjevati. Peki priporočajo hranjenje v čistih platnenih ali papirnatih vrečkah.

Vrečka za kruh je izdelana iz 100% bombaža, znotraj pa je še tanjša bombažna podloga, zaradi katere je vrečka še vedno zračno prepustna, preprečuje pa hitro sušenje kruha. Na sprednji strani je vezenje, vrečka pa se zavezuje z vrvico.

Nakupovalne vrečke

Glavni namen nakupovalnih vrečk je večkratna uporaba in možnost pranja. Med nakupovalnimi vrečkami bo bo našel nekaj zase, saj so različnih dimenzij in iz različnih materialov. Večina je bombažnih, lahko pa so tudi iz lana, jute …

Sedaj boste lahko nakupovali z lahkimi, lepimi in trajnimi vrečkami.

Na nakupovalnih vrečkah imate lahko tudi različno vezenje, ki daje vrečki še dodaten čar.

Torbe

Torbe v kolekciji Natur so odlične za nakupovanje ali prosti čas. Manjše pa lahko služijo kot darilna vrečka. Na torbi lahko imate vezene različne vzorce, lahko pa tudi naročite vaš lasten motiv.

Mošnjički

Mošnjički so posebna oblika vrečk, ki se odpirajo in zapirajo s potegom stranskega traku ali vrvice.

Izdelani s v različnih velikostih z možnostjo vezenja različnih vzorcev.

Prtički za kruh

Pri serviranju kruha v košarah za kruh ga pokrijemo z bombažnim prtičkom. Ker je kruh že narezan je glavni namen prtička to, da se narezan kruh ne osuši tako hitro.

Prtički za kruh so v različnih velikostih in so oblikovani tako, da se kruh lepo zavije v prtiček. Posebno vrednost prtičku daje različno vezenje.

Pri serviranju kruha na mizi uporabljamo različne košare za kruh. Namen pokrivala je, da se sredica narezanega kruha ne osuši tako hitro kot na zraku, prav tako pa ima pomen lepšega izgleda.

Ženski modni predpasnik Chanelle

Zgornji del predpasnika predstavlja sprednji del bluze s srajčnim ovratnikom in globokim dekoltejem. V pasu se zaveže s trakom, ki prosto pade čez pas. Spodnji del pa je v bistvu ovito ravno krilo, ki se zadaj zaveže s trakovi. Predpasnik je na voljo v velikostih S in M.

Ženski modni predpasnik Corinne

Zgornji del predpasnika predstavlja sprednji del bluze s srajčnim ovratnikom. Sprednji del je lahko zapet z gumbi, lahko pa je odprt do pasu. Zgornji del je všit v pas spodnjega dela predpasnika. Predpasnik je na voljo v velikostih S in M.

Ženski predpasnik Ashley

Ženski predpasnik Ashley ima vratni izrez v obliki črke V. Vratni izrez je obdelan z enojno ali dvojno obrobo v različnih barvnih kombinacijah. Enaka obroba je lahko tudi na dolžini predpasnika.  V enakih barvnih kombinacijah je izdelan tudi žep.

Moški predpasnik Greco

Greco je klasični predpasnik, ki ima zaščiten tudi zgornji del telesa in ima en trak okoli vratu, druga dva pa se zavezujeta zadaj. Žep je v enaki ali kontrastni barvi. Predpasnik ima na voljo dodatke v obliki različnih našitih trakov v kontrastnih barvah.

Namizni tekač Clasic

Namizni tekači Clasic so enostavni tekači ravnih linij z ozkim robom. Tekači so izdelani iz tanših naravnih materialov kot so 100 % bombaž, po naročilu pa tudi iz 100 % lanu in 100 % konoplje. Na njem so možni razni dodatki kot so čipke in vezenje.

Namizni pogrinjek Clasic

Namizni pogrinjki Clasic so enostavni pogrinjki ravnih linij z ozkim robom. Izdelani so iz tanših naravnih materialov kot so 100 % bombaž, po naročilu pa tudi iz 100 % lanu in 100 % konoplje. Na njem so možni razni dodatki kot so čipke in vezenje.

Namizni tekač Contesa

Namizni tekači Contesa so izdelani iz debelejših naravnih materialov v panama in platno vezavi. Zarobljeni so s širokim robom, trikotni vogali pa so pisemski. Izgled tekačev polepšamo z dodatki kot so naravne čipke in trakovi ter bogato vezenje. Namizni tekač Contesa je na voljo v velikosti 30 x 120 cm ali po naročilu.

Namizni pogrinjek Contesa

Namizni pogrinjki Contesa so izdelani iz debelejših naravnih materialov v panama in platno vezavi. Zarobljeni so s širokim robom, trikotni vogali pa so pisemski. Izgled tekačev polepšamo z dodatki kot so naravne čipke in trakovi ter bogato vezenje.

Namizni prt Contesa

Brez namiznega prta si težko predstavljamo vsako praznično mizo. V kolekciji Natur so prti izdelani iz 100 % bombaža v naravni barvi, ki omogoča pranje pri visoki temperatur. Zarobljeni so s širokim robom  2– 2,5 cm, trikotni vogali pa so pisemski. Po naročilu je prt dobavljiv v različnih velikostih.

Servieti Clasic

Servieti so skoraj nepogrešljiv detajl  vsake mize. Izdelani so iz naravnih materialov v različnih velikostih. So ozko zarobljeni in zloženi na različne načine. Poseben čar pa jim doda bogato vezenje.

Dodaj odgovor